Alles over binnenhuisarchitectuur

Kees van Schoten, een leven lang werkzaam alszelfstandig interieurarchitect in Amsterdam, is al bijna 30 jaar docent bij diverse instituten in binnen- en buitenland. Om te voorzien in de grote behoefte aan een betrouwbaar en actueel leerboek in het Nederlands maakte Kees Het interieurboek.

Kees van Schoten
Kees van Schoten

Bij GigaBoek klopte Kees aan voor productie en distributie van het full colour boekwerk. Inmiddels is de tweede, herziene versie aan de tweede druk toe. Nadat Het interieurboek aanvankelijk op afroep werd geprint, met aan twee kanten een flap aan het omslag, heeft de toenemende vraag de noodzaak opgeworpen om een oplage in offset te laten drukken. GigaBoek levert op bestelling dozen met boeken aan de auteur zelf voor verspreiding onder zijn leerlingen, terwijl de uitgever de bestellingen afhandelt die via de website en de boekhandel binnenkomen.Terwijl voorheen het POD-principe een levertijd betekende van enkele werkdagen, is de beschikbaarheid nu geoptimaliseerd: vandaag besteld is de volgende dag bezorgd. Binnenkort verschijnt van de hand van meester Kees Het perspectiefboek. Uiteraard ook geproduceerd en gedistribueerd door GigaBoek.

Bekijk nog meer projecten

Oplage uitverkocht – nu weer verkrijgbaar! Een vriendelijk stel uit België informeerde of GigaBoek bereid...

Moshe Feldenkrais (1904-1984), een Israëlische natuurkundige en uitvinder, ontwikkelde over een periode van tientallen jaren...

Waar ben je naar op zoek?