Webshop open

bookstoreGemak dient de mens, ook zonder uitgeefcontract

Ook auteurs en instanties die al een of meerdere boeken hebben laten verschijnen, kunnen gebruikmaken van de GigaBoekshop.

Andere auteurs kunnen hun boeken – ook zonder uitgeefcontract of ISBN – via deze site verkopen en/of laten produceren. Alle opties zijn bespreekbaar. Wij doen u graag vrijblijvend een voorstel.

Ons concept is bij uitstek geschikt voor bedrijven en instanties die over informatie beschikken in de vorm van rapporten etc. en die informatie beschikbaar willen stellen aan een breed publiek, zonder te worden geconfronteerd met de gebruikelijke rompslomp daaromheen. Zet uw bestanden via ons online en wij zorgen ervoor dat belangstellenden in het bezit komen van de gewenste rapporten, brochures, boeken, verslagen etc. Geen voorraadvorming, geen administratieve lasten, geen verborgen kosten. Maak de kennis waarover uw organisatie beschikt tot een profitcenter! Natuurlijk kunt u het drukwerk ook voor intern gebruik bestellen, via een link op uw website, via e-mail, fax of telefoon.

Onze werkwijze is geheel transparant. Wij plaatsen een korte boekbeschrijving in de webshop, plus natuurlijk de afgesproken verkoopprijs. De bijbehorende link plaatst u op uw website of promoot u op de sociale media, via de krant, noem maar op. Mensen bestellen het boek en rekenen af. De bestelling komt automatisch bij u binnen. Vervolgens zijn er twee opties: (1) u zorgt zelf voor verzending van het boek naar de klant, of (2) GigaBoek regelt de productie en verzending van het boek. Periodiek maken wij de verkoopprovisie over op uw bankrekening. (Verkoopprovisie is de verkoopprijs minus afhandelingskosten en eventuele druk- en verzendkosten.)

Zelf kunt u tegen inkoopprijs uw boek bij ons bestellen. Het is altijd voordeliger om een doosje met boeken op voorraad te hebben en zelf te distribueren, dan elk boek per stuk te laten produceren en versturen. Verzendkosten (porto en verpakking) zijn al snel meer dan vijf euro per boek, terwijl een doos boeken voor minder dan het dubbele van plaats verwisselt!

 

Waar ben je naar op zoek?