Goede Doelen

stempelkleinGoededoelen03aBooks with Benefits

Een boek is het ultieme middel om een inzamelingsactie te organiseren voor een goed doel.

Collectes zijn onpersoonlijk en wie heeft er tegenwoordig nog muntgeld op zak? Studenten die langs de deur fondsen werven wekken doorgaans slechts irritatie op, zeker als je weet hoeveel geld er aan de strijkstok blijft hangen.

Een boek heeft sympathie, een boek verbindt, een boek kan je raken. Een boek verkoopt omdat je de auteur je bekend is, het onderwerp je aanspreekt of het goede doel jou ter harte gaat.

Schrijf een boek, kies een geschikt doel van de opbrengst en laat iedereen profiteren van jouw bijdrage aan een betere wereld.

Jouw steun & toeverlaat is Goededoelenboeken.nl, een activiteit van uitgeverij GigaBoek.

Wat wij doen is charity funding: het bij elkaar brengen van auteurs en door henzelf gekozen goede doelen om deze te kunnen steunen met de verkoopopbrengst van boeken.

Door slim gebruik te maken van de nieuwste technieken op grafisch gebied én inzet van zowel local als social media blijft het uitgeefrisico nagenoeg nihil en daarmee de opbrengst maximaal.

De auteur hoeft géén geld te steken in het project en de opbrengst gaat rechtstreeks naar het goede doel.

Per verkocht boek kan zo tot 50 procent van de verkoopprijs worden bijgeschreven op de rekening van het goede doel.

Goededoelenboeken.nl is ook te vinden op Facebook.

Tips of ideeën zijn van harte welkom! Mail ons, wij reageren altijd… (of gebruik het formulier hieronder… wel zo makkelijk!)

 

Goede Doelen

Waar ben je naar op zoek?