MijnBoek

Foto01 1Uw levensverhaal, vastgelegd in een echt boek…

wie wil dat nou niet? Je levensverhaal in een boek! Al die herinneringen, al die emoties, alles wat iemand heeft meegemaakt. Spannende avonturen, romantische escapades, ongelofelijke ervaringen, maar ook droevige momenten, ongemak, ziekte, leed. Ook uw verhaal is de moeite waard om te delen, met uw geliefden, uw nageslacht, familie, vrienden, kennissen, collega’s. Lucht uw hart en vertrouw uw diepste gedachten toe aan het papier, zolang het nog kan. Elk levensverhaal is een stukje geschiedenis dat bijdraagt aan een waardevolle toekomst. mock 00684ditzijnwij140823

Natuurlijk kunt u zelf de pen ter hand nemen of achter de computer kruipen, maar GigaBoek beschikt over professionele schrijvers die bij u thuis uw verhaal komen noteren om dat vervolgens uit te werken tot een waardevolle uitgave.

Ook uw verhaal is de moeite waard om te delen.

kleindochter

 

U vertelt … en wij maken van uw verhaal een boek

interview

Iedereen heeft een verhaal te vertellen. Laat dat verhaal vastleggen door een professioneel schrijver in een unieke, gedrukte uitgave. Deze auteur luistert naar uw verhalen en zorgt ervoor dat u het boek krijgt dat u wilt. ‘Het verhaal van mijn leven’ verteld door één persoon. (De uiteindelijke titel bepaalt u zelf.) Is uw partner ook aan het woord of is het onderwerp een bedrijf, vereniging of instelling, dan zijn de spelregels iets anders.

Zo gaan we te werk: de interviews

De redacteur komt drie keer bij u langs  voor een gesprek van telkens ongeveer drie uur. (In geval het gesprek met een (echt)paar is, dan spreekt de redacteur eerst drie uur met ieder apart en vervolgens nog een keer vier uur gezamenlijk. Op uw verzoek kunnen de gesprekken daar plaatsvinden waar u zich op uw gemak voelt. De interviewer maakt aantekeningen, terwijl volledigheidshalve de gesprekken ook worden opgenomen.

 

Waar ben je naar op zoek?