GigaBoek

Boeken bestellen die niet of niet meer in de boekhandel verkrijgbaar zijn

Van de vele honderden titels van GigaBoek  die niet meer in de boekhandel of in onze webshop verkrijgbaar zijn, zijn nog steeds herdrukken verkrijgbaar, ook in oplage 1 (tenzij afspraken met de auteur of andere rechthebbenden anders bepalen…)

De brede en langjarige beschikbaarheid is het resultaat van onze specifieke aanpak: verreweg de meeste alle boeken zijn/worden gereproduceerd via printing on demand, oftewel: drukken op afroep. De drukbestanden staan klaar op een server en zodra er een bestelling is, gaat ‘de pers’ draaien. (In een aantal gevallen, zoals bij hardcover boeken met veel kleur, is de bestelling van 1 exemplaar een onhaalbare kaart.)

Bestellen gaat heel eenvoudig.

  1. stuur een e-mail naar info@gigaboek.nl
  2. vermeld daarin titel, auteur en ISBN van het boek
  3. geef aan hoeveel exemplaren u wilt ontvangen en op welk adres
  4. binnen 24 uur ontvangt u een opgave van de totale kosten (productie, handling, verzending), via een betaallink ((is een boek om wat voor reden niet meer te achterhalen, laten we u dat natuurlijk per omgaande weten)
  5. als u akkoord bent, voldoet u de kosten via de iDeal-link
  6. en een week(je) later ontvangt u uw bestelling op het aangegeven adres.

Mocht u zich niet kunnen vinden in de kostenopgave, hoeft u niets te doen. De geldigheid van de betaallink verloopt na enkele dagen vanzelf; er zijn verder geen kosten aan verbonden.

GigaBoek-auteurs volgen in principe dezelfde route. Bedenk daarbij wel dat de productiekosten de laatste jaren flink zijn gestegen.

Boekhandelaren, ook zonder CB-aansluiting, zijn van harte welkom om hun klanten te helpen aan een boek uit onze brede catalogus. De prijsopgave is steeds inclusief btw en boekhandelskorting.

Waar ben je naar op zoek?