Laat uw verhaal schrijven

notitiesmakenmaninterviewU vertelt … en wij maken van uw verhaal een boek

Iedereen heeft een verhaal te vertellen. Laat dat verhaal vastleggen door een professioneel schrijver in een unieke, gedrukte uitgave. Deze auteur luistert naar uw verhalen en zorgt ervoor dat u het boek krijgt dat u wilt. ‘Het verhaal van mijn leven’ verteld door één persoon. (De uiteindelijke titel bepaalt u zelf.) Is uw partner ook aan het woord of is het onderwerp een bedrijf, vereniging of instelling, dan zijn de spelregels iets anders.

Zo gaan we te werk: de interviews

De redacteur komt drie keer bij u langs  voor een gesprek van telkens ongeveer drie uur. (In geval het gesprek met een (echt)paar is, dan spreekt de redacteur eerst drie uur met ieder apart en vervolgens nog een keer vier uur gezamenlijk. Op uw verzoek kunnen de gesprekken daar plaatsvinden waar u zich op uw gemak voelt. De interviewer maakt aantekeningen, terwijl volledigheidshalve de gesprekken ook worden opgenomen.

De redacteur werkt de aantekeningen en de geluidsopnamen uit tot een compleet verhaal. U (of uw contactpersoon) ontvangt het concept op papier en/of digitaal, zodat u mogelijke onjuistheden kunt corrigeren. Als alle plooien zijn gladgestreken, gaat de vormgever aan het werk met tekst en foto’s. Ook hiervan krijgt u een proef en als die akkoord is volgt de drukproef.

notitiesuitwerken

De drukker

Op dat moment kunt u nog beslissen de oplage van het boek te verhogen tegen de aantrekkelijke voor-intekenprijs. Naderhand kunt u altijd boeken bijbestellen, maar dan wel met minimaal vijf exemplaren per keer.

Het resultaat

Circa twee weken nadat de drukker aan de slag is gegaan, worden de bestelde boeken bij u bezorgd. Het verhaal van uw leven is klaar!

mock 00684ditzijnwij140823

Hoe ziet het boek eruit?

Het antwoord op deze en al uw andere vragen leest u hier.

 

Waar ben je naar op zoek?