HSP – hulp bij hooggevoeligheid

HSP – hulp bij overprikkeling en stress is het eerste uit een serie HSP-hulpboeken van auteur Renée Merkestijn. Het eerste deel verscheen in 2014, speciaal voor hoogsensitieve mensen (HSPs) die de overprikkeling van hun gevoelige zenuwstelsel willen voorkomen en verhelpen. Hierdoor komen de prachtige eigenschappen van jouw hooggevoeligheid weer volledig tot zijn recht. Door de adviezen te volgen, breng je jezelf tot rust, krijg je meer energie en zelfvertrouwen en vind je de kracht om je eigen weg te volgen. De praktische adviezen zijn alfabetisch geordend en voorzien van duidelijke uitleg en oefeningen. Renée Merkestijn heeft een praktijk als HSP life coach en energetisch therapeute. Ze leidt HSP-coaches op bij een onderwijsinstituut in Nederland en België. Het voorkomen van overprikkeling is een eerste maar essentiële stap voor een HSP, zeker als je hooggevoeligheid nog als last mocht ervaren. De vervolgstappen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, levensdoel, communicatie, relaties, werk, financiën, time management, intuïtieve ontwikkeling, energetische invloeden, selfhealing en Feng Shui, worden in haar praktijk, haar cursussen en in nog te verschijnen boekjes behandeld.

Deel 2 van de serie heet HSP – hulp bij denken en emoties en het allesomvattende afsluitende deel 3 van de serie is onlangs verschenen onder de naam: Omgaan met hooggevoeligheid.

Ook geprikkeld of gestresst? Laat je niet gek maken en bestel nu het standaardwerk van Renée hier.

Overigens zijn de eerste twee delen van de HSP-serie ook verkrijgbaar als e-book. HooggevoleigheidCover

Bekijk nog meer projecten

Oplage uitverkocht – nu weer verkrijgbaar! Een vriendelijk stel uit België informeerde of GigaBoek bereid...

Moshe Feldenkrais (1904-1984), een Israëlische natuurkundige en uitvinder, ontwikkelde over een periode van tientallen jaren...

Waar ben je naar op zoek?