Nog net zo actueel!

frontcover
De ‘oude’ cover van het boek

De offset-pers moest er in 2008 aan te pas komen om de eerste oplage te produceren van Het taboe van de boze stiefmoeder, het boek van ervaringsdeskundige Lique Tuijl waarmee ze tal van lotgenoten een hart onder de riem stak. Door de jaren heen is de belangstelling voor de bemoedigende woorden van Lique onverminderd groot gebleven, vooral dankzij de aan het boek gekoppelde website en de goede vindbaarheid in zoekmachines. Toen tijdens de voorbereidingen voor een tweede druk de voorraad onverwachts snel uitgeput raakte, kregen kopers van het boek hun bestelling toch op tijd geleverd door de inzet van printing on demand. Inmiddels is de nieuwe editie beschikbaar: het formaat is gelijk gebleven, alleen de oriëntatie is van ‘portrait’ gewijzigd in ‘landscape’. En daar waar Lique eerst koos voor distributie met het accent op directe levering, zal in het vervolg het Centraal Boekhuis een prominente rol krijgen. Het meest opvallend is de nieuwe cover, ontworpen door Edmée, de zus van Lique. De inhoud is nagenoeg identiek aan de eerste druk, want na tien jaar is het boek nog steeds actueel.

StiefmoederCoverNieuw
… en de nieuwe voorkant

Nieuw Gezin Nederland (voorheen Stichting Stiefgezinnen Nederland) zegt over Het taboe van de boze stiefmoeder het volgende:
‘…een aanrader, voor stiefmoeders, stiefvaders én hun partners!’

Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. Stuur een e-mail naar info@gigaboek.nl of vul onderstaand formulier in.

Bekijk nog meer projecten

Oplage uitverkocht – nu weer verkrijgbaar! Een vriendelijk stel uit België informeerde of GigaBoek bereid...

Moshe Feldenkrais (1904-1984), een Israëlische natuurkundige en uitvinder, ontwikkelde over een periode van tientallen jaren...

Waar ben je naar op zoek?