Madame Lenormand se répète

coverill290623lenormandOntdek de diepere wereld van Lenormandkaarten met ‘Lenormand Verdieping’!

Ben jij ook zo enthousiast geworden door het immense succes van ‘Lenormandkaarten’? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want nu is het tijd voor een boeiend vervolg: ‘Lenormand Verdieping’!

In dit langverwachte vervolg gaat schrijfster Renée Merkestijn veel dieper in op de kunst van kaartleggingen. Leer hoe je kaarten veel specifieker kunt interpreteren voor situatieschetsen en tijdsverloop. Ontdek de geheimen van het duiden van doorgetelde kaarten en leer hoe je kaarten combineert voor betekenisvolle inzichten.

Voor velen bleek dit een uitdaging, maar ze neemt je stap voor stap mee in het proces, aan de hand van talloze voorbeelden. Je leert niet alleen problemen te herkennen, maar ook adviezen te formuleren, waardoor jouw algemene duidingen concreter dan ooit zullen zijn!

Renée besteedt ook aandacht aan het duiden van kaarten zonder specifieke vraag, zoals bij periodekaarten (dagkaarten, weekkaarten) en algemene vragen. Hierbij duikt ze diep in de verschillende methoden, inclusief de tijdspadmethode die al in ‘Lenormandkaarten’ werd besproken, en ze voegt daar de fascinerende dichtbij-veraf methode aan toe.

‘Spiritueel’ is een nieuw levensgebied dat aan het kaartendeck is toegevoegd, zodat je nog diepere inzichten kunt krijgen in je spirituele groei. Het is een verrijking voor iedereen die ‘Lenormandkaarten’ al kent en een nieuwe wereld voor degenen die dit boek nog niet hebben ontdekt.

Ben je nog niet bekend met ‘Lenormandkaarten’? Geen probleem! Dit boek biedt een stevige basisuitleg over kaartlegging, het schudden en uitleggen van kaarten, het vormen van een eerste beeld van kaartcombinaties en het werken met medaillons. Bovendien worden verschillende legpatronen uitvoerig behandeld, zoals het Keltische Kruis, Verleden-Heden-Toekomst en Keuzeleggingen. Je kunt ‘Lenormandkaarten’ direct – nog even met korting – bestellen in de Gigaboekshop.

Duik in de verborgen wijsheid van de Lenormandkaarten en ontdek hoe ‘Lenormand Verdieping’ jouw inzichten zal verrijken. Neem de volgende stap in jouw spirituele reis en bestel nu jouw exemplaar!Lenormand2Omslag190723FRONT

Bekijk nog meer projecten

Oplage uitverkocht – nu weer verkrijgbaar! Een vriendelijk stel uit België informeerde of GigaBoek bereid...

Moshe Feldenkrais (1904-1984), een Israëlische natuurkundige en uitvinder, ontwikkelde over een periode van tientallen jaren...

Waar ben je naar op zoek?