Koken met kanjers Jamie en Amal

AmalOmslagDJamie Oliver is een bestseller, maar onze eigen Amal begint hem al aardig naar de kroon te steken. Elf jaar geleden benaderde Amal ons met het verzoek een serie overheerlijke recepten uit de Marokkaanse keuken te bundelen en uit te brengen. Niet alleen vergastte de vrolijke Marokkaanse moeder (én gemeente-ambtenaar) vrienden en familie wekelijks met verrukkelijke gerechten, ook maakte ze zelf een serie schitterende foto’s. Die plaatste ze op haar weblog, die allengs in populariteit groeide in de omgeving van haar woonplaats Heerlen en vér daarbuiten. De eerste oplage van 200 exemplaren vloog destijds deur uit. In de vervolgvraag werd de jaren daarna voorzien via printing-on-demand, dus dan worden de boeken pas geproduceerd op het moment dat er een bestelling is. In de loop der tijd zijn op die manier ca. 1250 exemplaren verkocht. Daarom is eind vorig jaar besloten om een complete oplage in offset te laten maken, zodat nog sneller en nog beter aan de vraag naar Amals kookboek kan worden voldaan.

Neem de proef op de som, betaal geen verzendkosten en bestel het boek hier.

Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. Stuur een e-mail naar info@gigaboek.nl of vul onderstaand formulier in.

Bekijk nog meer projecten

Oplage uitverkocht – nu weer verkrijgbaar! Een vriendelijk stel uit België informeerde of GigaBoek bereid...

Moshe Feldenkrais (1904-1984), een Israëlische natuurkundige en uitvinder, ontwikkelde over een periode van tientallen jaren...

Waar ben je naar op zoek?