Goede score voor PSV-quizboek

KWFPSV210521

€ 15.141,64 is het exacte bedrag dat het KWF Kankerfonds ontving als opbrengst van het PSV-quizboek van Ronald Nijs. Bijna 2000 exemplaren van Het Grote Vooruit Nu ROOD-WITTEN Quizboek wist PSV-fan Nijs te verkopen. Drie jaar had hij eraan gewerkt om in meer dan 1250 vragen en antwoorden de roemruchte geschiedenis van PSV in beeld te brengen. In eerste instantie bracht een twintigtal sponsors de aanvangskosten voor de eerste oplage van het duimdikke A4-boek bij elkaar. Daarna spande Ronald zich anderhalf jaar in om ‘zijn’ boek aan de man te brengen.

En met succes! Trots toont Ronald (links op de foto) de cheque met het totaalbedrag aan Johan van den Elzen van KWF Eindhoven. In het midden houdt algemeen directeur Toon Gerbrands het grote PSV-quizboek omhoog. Voor de liefhebbers zijn er nog enkele exemplaren van deze bijzondere uitgave verkrijgbaar!

Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. Stuur een e-mail naar info@gigaboek.nl of vul onderstaand formulier in.

Bekijk nog meer projecten

Oplage uitverkocht – nu weer verkrijgbaar! Een vriendelijk stel uit België informeerde of GigaBoek bereid...

Moshe Feldenkrais (1904-1984), een Israëlische natuurkundige en uitvinder, ontwikkelde over een periode van tientallen jaren...

Waar ben je naar op zoek?