Boeken uitgeven met hart en ziel…

portretRPKoffi
Roel Koedijker

Boeken uitgeven is maatwerk. Al meer dan dertig jaar helpen wij auteurs het beste uit zichzelf te halen en geven wij advies over alles wat er bij het publiceren komt kijken: inhoudelijk, taalkundig, grafisch, prijstechnisch en promotioneel. Samen met de auteur tuigen we de ideale uitgeefconstructie op, waarbij de kwaliteitseisen de behoefte aan flexibiliteit niet in de weg staan. Onze aanpak is persoonlijk en met een scherp oog voor de wensen van de auteur. Als pioniers in internetpublishing bouwen we bruggen tussen papier en digitaal.

Boeken uitgeven met hart en ziel: dat is waar GigaBoek voor staat. Niet blindstaren op kosten, maar inzetten op een optimale mix van inspanningen en opbrengsten. Schrijvers met betrokkenheid voelen zich bij ons thuis. Niet voor niets hebben wij het concept Goede-Doelen-Boeken opgezet: boeken uitgeven met een missie. Het idee erachter is heel simpel: schrijf een boek, zoek een passend goed doel en doneer de opbrengst van de verkoop.

De auteur betaalt niets. Een goededoelenboek wordt pas gemaakt als het verkocht is. Zo blijft de opbrengst maximaal. De auteur zet zich in voor de promotie van het boek, via de sociale media, de (lokale) pers en natuurlijk via het goede doel zelf.

stempelklein

 

Afhankelijk van de uitvoering van een boek is een opbrengst van 50 procent van de verkoopprijs haalbaar!

De onderwerpkeuze is vrij, al ligt het voor de hand een link te leggen naar het goede doel dat de donatie zal ontvangen. Een ‘goed doel’ kan van alles zijn, zolang de doelstelling van het initiatief sociaal, cultureel of maatschappelijk van aard is en er ook wettelijk geen bezwaren zijn.

GigaBoek ondersteunt met tekstcontrole en vormgeving. En zorgt voor productie en distributie van de boeken.

Direct contact met Roel: 0226 344111 of roel@gigaboek.nl

Bekijk nog meer projecten

Oplage uitverkocht – nu weer verkrijgbaar! Een vriendelijk stel uit België informeerde of GigaBoek bereid...

Moshe Feldenkrais (1904-1984), een Israëlische natuurkundige en uitvinder, ontwikkelde over een periode van tientallen jaren...

Waar ben je naar op zoek?