Bijna-dood-ervaring

In 2011 verscheen de eerste editie van Zo blij als een aardbei. Twaalf jaar later maakte ervaringsdeskundige Sabine van den Bulk een speciale editie ten behoeve van het goede doel.

Sabine kreeg een bijna-dood-ervaring, als gevolg van een shock en twee hartstilstanden. Na haar herstel specialiseerde Sabine zich als BDE-therapeute: ‘Een BDE is geen ziektebeeld, maar onderdeel van een levensproces, net als geboorte en overlijden. De beleving is voor iedereen anders.’

Over Sabine’s boek schreef Pim van Lommel, de befaamde cardioloog, onderzoeker en schrijver, die wereldwijde bekendheid kreeg door zijn grootschalige klinische studie naar bijna-dood-ervaringen bij patiënten die een hartstilstand hadden overleefd: ‘De manier waarop Sabine voorbeelden geeft uit de praktijk en het leven van alledag maakt het boek begrijpelijk en goed leesbaar. Het is geschikt voor een ieder die hiervoor openstaat en het leven ‘zo blij als een aardbei’ tegemoet wil treden.

GDBaardbeiFront240123De opbrengst van deze nieuwe uitgave, die overigens inhoudelijk gelijk is aan de oorspronkelijke versie, gebruikt Sabine om speciale aandacht te vragen voor bijna-dood-ervaringen bij kinderen. Op dat gebied is nog heel weinig informatie beschikbaar.

Bestel het boek hier. (Deze editie van Zo blij als een aardbei is niet in de boekhandel verkrijgbaar) Meer informatie over het werk van Sabine: www.sabinevandenbulk.nl.

Bekijk nog meer projecten

Oplage uitverkocht – nu weer verkrijgbaar! Een vriendelijk stel uit België informeerde of GigaBoek bereid...

Moshe Feldenkrais (1904-1984), een Israëlische natuurkundige en uitvinder, ontwikkelde over een periode van tientallen jaren...

Waar ben je naar op zoek?