boeken die ertoe doen

Werkwijze

Eén mailtje of één telefoontje. Dat is genoeg om je boek gepubliceerd of desnoods alleen geproduceerd te krijgen.

Vertel wat je in gedachten hebt en je ontvangt in no time een kant-en-klaar voorstel.

Lever materiaal in, controleer de proeven en klaar: alle andere werkzaamheden neemt GigaBoek uit handen.

Auteurs met bijzondere wensen voelen zich thuis bij ons; schrijvers die best weten waar Abraham de mosterd haalt maar deskundig advies waarderen, een helpende hand kunnen gebruiken of gewoon willen profiteren van langjarige uitgeefexpertise!

Laat je inspireren: ons team draagt ideeën aan, signaleert opvallende boeken, checkt taalkundige uitglijers in de media en doet gevraagd en ongevraagd voorstellen voor uitdagende uitgeefprojecten. Klik hier.

Hoewel elk boek en elk uitgeefproject anders is, maken onze uitgeefpakketten een goede indruk van wat mogelijk is.

Wie alleen boeken willen laten produceren maar toch de mogelijkheid open wil houden in een later stadium naadloos op te schalen naar landelijke distributie via ISBN, Centraal Boekhuis, Bol.com en zo verder, doet er goed aan eens een balletje op te gooien bij Boekprinten: * Vlijmscherpe tarieven; * zonodig hulp bij het aanleveren van bestanden; * rond de klok dienstverlening; * oplages van 1 tot tientallen, honderden, duizenden boeken.

Wat is er mooier dan met je boek geld te genereren voor een goed doel? Zo maak je met je eigen droom ook die van een ander waar!

GoedeDoelenBoeken is de perfecte oplossing: de koper van het boek betaalt en van de opbrengst gaat tot 50 procent naar het goede doel. Andere kosten zijn er niet…

Eigenlijk is GoedeDoelenBoeken een soort van omgekeerde crowdfunding: dus niet eerst geld verzamelen en hopen dat het beoogde bedrag wordt binnengehaald, maar direct je boek uitbrengen – zonder risico, zonder wachttijd – zonder kosten.

Top