Boek zoekt auteur

serverenboekEen unieke service

Oké, je wilt een boek uitbrengen, om wat voor reden dan ook, je wilt vrienden. familie, collega’s verrassen, maar je hebt geen idee waar te beginnen, hoe een en ander aan te pakken…

Ook dan is GigaBoek de steunpilaar. Als eerste bieden wij de mogelijkheid je zonder rompslomp onder het schrijversgilde te begeven. Bij ons op de plank liggen kant-en-klare manuscripten, rechtenvrij te wachten op iemand die zijn of haar naam eraan wil verbinden, iemand die het boek adopteert en zich met hart en ziel inzet om het tot een bestseller te maken.

Het zijn manuscripten afkomstig van auteurs die anoniem wensen te blijven, die bevrediging vinden in het schrijven maar zich verre willen houden van de schijnwerpers; teksten uit nalatenschappen van mensen die het niet gelukt is ze uitgegeven te krijgen; en een compleet nieuwe categorie: complete (elektronische) boeken uit andere taalgebieden, gegarandeerd rechtenvrij, die in een Nederlands jasje probleemloos een nieuw en sprankelend leven kunnen gaan leiden.

En mocht er tussen ons aanbod niets van je gading zijn, dan zoeken wij gewoon tot je helemaal content bent. Succes verzekerd!

Waar ben je naar op zoek?