De vliegende bank, dl. 2: De verrassende wereld - Alberto Rico

ISBN 978 90 8548 1256

Paperback,  224 pag.


€ 15,00
 

Bestelformulier

‘Waar bent u nu?’                                 ‘Overal en nergens,’ bulderde Kosmos. ‘Dat is voor mij een niet te beantwoorden vraag.’         ‘Waarom niet?’ aarzelde ik.                      ‘Het enige wat ik voel is dat ik steeds verder uitdij,’ zuchtte het heelal. ‘Of daarbuiten iets anders is, blijft voor mij verborgen.( .…..) Ik ben heel verdrietig dat ik nog alleen ben. Dat jij net dié vraag moest stellen,’ snikte Kosmos. ‘Het is mijn zwakke plek.’          Deze educatieve fabel gaat over de evolutie in de natuur, mens en samenleving. Dus ook over wat de mensen zelf hebben ontwikkeld, zoals maten, getallen, onderzoek taal en maatschappij. En onze reacties daarop: hoe wij waarnemen, wat wij voelen, denken en doen, en hoe wij zelf mee veranderen.

Wat voor invloed hebben wij op dat alles? Wat is onze plaats in de wereld? En welke keuzen willen wij voor onszelf maken?

Beleef het mee met de twaalfjarige hoofdpersoon. Ontdek jezelf in de spiegel van de wereld. Een verrassende vorm van algemene ontwikkeling voor iedereen. Op een directe, boeiende en licht ironische manier geschreven. Het boek sluit aan op het eerste deel, maar is apart daarvan te lezen.

Bestelformulier

 

Lees ook deel 1: De tocht naar jezelf.