Donkere dagen, door poezenliefde verzacht - Veerle Heymans

ISBN 90-75311-69-9

Paperback, 126 p., 
13,5 x 19,5 cm

12,95
excl. verzendkosten

Bestelformulier

Beste lezer,

Dit boekje bevat mijn eigen ervaringen, een kleine greep uit mijn leven. Sinds jaren word ik geplaagd door fibromyalgie en spasmofilie, een deel CVS.

Ondanks de grote moeilijkheden kan iemand die chronisch ziek is wel gelukkig zijn, het heeft lang geduurd om alles te verwerken en te aanvaarden, bijna een tiental jaren.

Het leven loont de moeite, ook al heb je steeds pijn. Ik sta er mee op en ga er mee slapen; het werd een deel van mijn bestaan.

Maar de pijn staat bij het ontwaken niet meer op de eerste plaats, vroeger wel. Eerst denk ik aan de diertjes hier die mij nodig hebben. Ze doen me soms even de pijn vergeten en dat is heel belangrijk.

Voor alle mensen die met pijn moeten leven is het een hele strijd. Met mijn boekje wil ik aantonen dat ze het niet mogen opgeven. Het is nog steeds de moeite waard elke dag te kunnen opstaan en van de kleine dingen genieten. Op deze manier probeer ik een beetje van mijn optimisme door te kunnen geven, hun strijd begrijpend hoop ik dat ze er wat moed uit kunnen halen om verder te gaan, niet op te geven. Het leven is en blijft de moeite waard!

Veerle

Bestelformulier