Aan het einde van de regenboog - Gertjan Kooiman

ISBN 90-75311-58-3

Hardcover, genaaid gebonden, 90 p., 
€ 12,50;
verzendkosten € 1,88

Actie: voor € 15,00 ontvangt u ook De godenschemering aan de Noorderdijk van Gertjan Kooiman!

Bestelformulier

Artikel NHD - kop/foto

Artikel NHD - tekst

zie ook: www.grappenengrollen.nl

En veel mensen maar denken, dat wij in een saai dorp leven. Het tegendeel is waar. Neem nu die dappere voetbalspelers, die vier schurken naar de gevangenis in Hem moesten brengen. Na een moeizame reis te voet, via de stad Enkhuizen, waren het niet de schurken, maar de voetballers die in het gevang terecht kwamen. En dat alleen, omdat zij een doelpunt gemaakt hadden tegen de plaatselijke vereniging. Ja, in de wereld van de avonturen is dit mogelijk.

Maar gelukkig waren er twee dwergen - deze wezens leefden ook in het avonturenland - die dit tot op de bodem wilden uitzoeken. In Andijk maakten zij de dolste dingen mee bij de plaatselijke kapper en in de taveernes Het Ankertje ( hier ‘het Anker van de god Heimdal’)  en Het Wapen van Andijk (hier ‘Wapen van het Walhalla’). Nu merkten zij dat er iets vreemds aan de hand was in ons dorp. Aan het einde van de regenboog vernamen zij van een oude vrouw dat, om alles weer recht te trekken, de voetballers bevrijd moesten worden. Om dit te bereiken hadden zij de hulp nodig van een groep voetbalvandalen. De beruchte Bende van drie. Zal dit plan tot een goed einde komen?

Aan het einde van de regenboog is het tweede boek van streekgenoot Gertjan Kooiman. Vorig jaar debuteerde Kooiman met De Godenschemering aan de Noorderdijk. De verhalen zijn een kruising tussen Lord of the Rings en de Harry Potter reeks, maar dan met een sterk regionale inslag. Ook het eerste boek is nog verkrijgbaar.

Bestelformulier