Ik ben een eikel, jij bent een eikel: bloei op! - Jos Roskam

ISBN 978-90-8548-2000

Hardcover,  17,50
 

Bestelformulier

 

Een eikel doet wat hij kan: groeien, groeien en nog eens groeien. Zo ontplooit hij zich tot een heuse eik.

Net als de eikel heeft elk mens de potentie om volledig tot ontwikkeling te komen. Deze potentie onbenut laten is de grootst denkbare verspilling.

Mensen handelen vaak anders dan ze denken of willen. Daardoor lopen ze vast. In hun relatie, in hun werk, in hun gezondheid.

 

Dit boek wil de mensen die werkelijk bereid zijn - en het dus aankunnen - helpen de kracht die diep in elk mens is verborgen, te her-ontdekken. Zodat ook zij zich volledig kunnen ontplooien. Het geeft inzicht in de onbewuste processen die zich binnen je geest voltrekken, zodat ook jij je onvrede, je ellende, kunt ombuigen naar een gelukkiger levenssituatie.

 

Jos Roskam (1952) is ruim twintig jaar actief als zelfstandig bedrijfskundig interim- en projectmanager. Tijdens een sabbatical leave heeft hij zich verdiept in de ware oorzaak van alle problemen die hij in de loop van de tijd binnen bedrijven heeft opgelost. Het verrassend eenvoudige antwoord heeft hij in dit boek verder uitgewerkt.

Momenteel coacht Jos op individuele basis zowel directeuren, directeur/eigenaren als particulieren, schrijft hij columns en artikelen, en verzorgt hij presentaties en workshops.

 

Niets is zoals het lijkt,

Alles is zoals je denkt.

Dus denk dan maar wat je wilt.

 

www.josroskam.eu 

Bestelformulier