Dagelijkse gebeden naar de engelen - Hans Kraak

ISBN 978 90 8548 2161

€ 14,95
 

Bestelformulier

 

 

Dit boek bevat ruim honderd meditaties, of gebeden, naar de engelen toe om  een doel te realiseren in het leven. De ervaring heeft geleerd dat men nooit tevergeefs een verzoek indient bij de engelen. Altijd, maar dan ook altijd word je geholpen op een manier die goed voor jouw leven is. Dat is niet altijd hetzelfde als wat je gevraagd of gewenst hebt. Het sleutelwoord in deze is vertrouwen!

Dan worden er nog enige honderden namen van engelen beschreven en tevens wordt hun taak genoemd. Vele namen komen voort uit het boek Henoch uit het Oude Testament. De meeste namen komen uit het Hebreeuws. In de naam van de engel schuilt tevens zijn speciale taak.

Het zijn allemaal beschermengelen; deze engelen komen uit de derde triade van het derde koor. Ook de engelen van deze triade uit het tweede koor worden hier vernoemd: het zijn de aartsengelen.

Dan worden de richtlijnen voor de engelenremedies gegeven, plus de 107 engelen waar een remedie van gemaakt is.

Dit boek bevat vele interessante gegevens om je kennis van de angelologie te vergroten.

Ik wens jou veel plezier en zend jou Licht, Liefde en Kracht, lieve lezer en ik wens dat de engelen jou zullen begeleiden op jouw pad van de evolutie.

Hans Kraak, auteur en angeloloog

Hans Kraak is vele jaren werkzaam geweest in de gezondheidszorg, met name in de verpleging. Eind jaren ’80 heeft hij de drie reikigraden behaald van het Usuď-systeem en sindsdien heeft hij overal in Nederland reiki-seminars gegeven.

Via o.a. boeken van Louise Hay is hij zich bewust geworden van de kracht van het woord. Hij heeft zich vervolgens verdiept in de methode POSITIEF DENKEN, en hierover een boek geschreven: De zin van positief denken.

Vervolgens is Hans zich gaan interesseren voor engelen en hun werk. Het blijkt dat de taken van de engelen eigenlijk een stimulans zijn om positief te denken. Dit zette een ontwikkeling in gang: er kwamen cursussen in positief denken via engelen, zowel voor groepen als individueel. Ook heeft Hans met behulp van ‘boven’ engeleninwijdingen verzorgd, waardoor mensen op een speciale manier een goed contact kunnen krijgen met engelen. Er is zelfs een afstandsbehandeling aan toegevoegd, die in de praktijk zeer effectief blijkt te werken.

 

Bestelformulier