De ´creatieve kracht´ - Betty Lou Bettner PH.D. (in de vertaling van Willy Hoekstra)

Hoe kinderen hun eigen persoonlijkheid creëren

ISBN 978 90 8548 2611

paperback - € 14,95
 

Bestellen via www.1boek.nl                                    € 1,80 verzendkosten

Bestelformulier via www.gigaboekshop.nl                 € 3 verzendkosten

 

‘Dit handzame boek geeft je in een oogwenk inzicht in je eigen persoonlijkheid; een must voor ouders en leerkrachten.’ - Professor Jon Carlson van de Governor State University in Illinois, schrijver van 35 boeken en initiatiefnemer van The Family Journal.

‘Lees dit boekje en ontdek een schat aan informatie over de persoonlijkheidsontwikkeling van je kind (en van het kind in jezelf).’ - Althea Poulos, oprichter/directeur van de Kinderschool Adlerian Nursery in Toronto.

‘Het is net alsof je in het hoofd van een kind kijkt. Ik herkende mijn interpretatie van mijn kindertijd. De uitleg van Adlers ideeën is bijzonder krachtig.’ - Brinda Jayaraman, een van de grondleggers van de Chennai Counselor’s Foundation in India.

 De auteur:

Betty Lou Bettner, psycholoog en counselor in Pennsylvania, geldt als de autoriteit op het gebied van de individualpsychologie. Betty Lou reist de hele wereld over om het gedachtegoed van Alfred Adler de erkenning te geven die het verdient en heeft inmiddels een groot aantal gezaghebbende publicaties op dit gebied achter haar naam staan.