Door counselling doelgerichtheid - G. Schein en P. Durga

ISBN 90-75311-966

Paperback, 63 p., 
13,4 x 19,5 cm

Ä 12,95
incl. verzendkosten

Bestelformulier

Kijk ook op                  www.o-f-c.nl

 

Dit boek is opgedragen aan allen die geÔnteresseerd zijn in de grote vraagstukken van onze tijd. Onze visie daarop zouden wij graag met u willen delen. Daarom is ons taalgebruik voor ieder bestemd.

Wij denken in het bijzonder aan mensen die dagelijks bezig zijn met onze maatschappij en hoe wij allen verder zouden kunnen gaan om onze samenleving te verbeteren en waken over zaken die bij onze beschaving horen.

Wij trachten dit boekwerk niet als enige waarheid te verkondigen, maar wel als een bron u te inspireren op uw verdere levensreis. Bij het schrijven van dit boek hebben wij gestreefd naar echtheid en congruentie. Wij zijn allemaal hier op deze planeet om te evolueren (voortdurend leren, zich geleidelijk ontwikkelen) en niet om machtsdomein te vergaren.

GabriŽlle Schein is geboren te Budapest, Hongarije. Zij emigreerde naar Nederland in 1981.

Zij heeft een commerciŽle achtergrond als sales manager. Toen zij aan de rand van burnout was, besloot zij haar commerciŽle activiteiten de rug toe te keren. Zij ging stresscounselling en bedrijfspsychologie studeren.

Haar filosofie is, citerend George Eliot: "Waarom leven wij, als het niet is om het leven minder moeilijk voor elkaar te maken?"

Zij tracht de hulpbehoevende aan te sporen en te bemoedigen met beginselen als: positief denken, positief zelfbeeld creŽren, vertrouwen in zichzelf, kunnen vergeven, kunnen vergeving vragen, vrede stichten met elkaar. Gevoelens als haat, wrok, woede, apathie leren transformeren.

Magnolia Phoelmatidebie Durga is geboren te Suriname. ĎIk heb vier kinderen op de wereld gebracht, Steven, Usha, Ashwan en Prashaan. De liefde en verantwoordelijkheid voor deze vier prachtige mensen hielp mij tot het ontdekken, het denken, voelen en doen van het individu. Counselling kwam op mijn pad. De verdieping in de mens gaf mij een duidelijke keuze voor hulpverlening. Dit pad gaf mij een wonderbaarlijke gelegenheid om een eindeloze avontuur en levensreis te kunnen afleggen en als het ware uiting te geven van de verborgene naar de buitenwereld. Onvoorwaardelijke liefde betrachten is mijn levensmissie.í

 

 

 

 

 

Bestelformulier