'Beste dominee...' - Sietze van der Veen

ISBN 90-8548-0183

Paperback, 136 p., 

Nu 2 ex. voor € 10,00
incl. verzendkosten

Bestelformulier

'Beste dominee...' in de pers

Reageer nu!

Met dit boek hopen wij de vaak onzichtbare nood te openbaren die er heerst onder alle lagen van de bevolking. Nood, die niet of nauwelijks bespreekbaar wordt gemaakt. Individualisme viert hoogtij, de kerken lopen leeg, mensen spelen ‘verstoppertje’ met elkaar.

Op www.debiechtsite.nl komen dagelijks aangrijpende verhalen binnen van mensen die nergens anders terecht kunnen. De site is een unicum in de wereld en we zien dat het initiatief overal om ons heen navolging krijgt. Datzelfde geldt voor de biechtcamper waarmee de auteur door het land trekt. Het grote aantal bezoekers bewijst dat zowel de biechtsite als de biechtcamper in een groeiende behoefte voorziet.

In ‘Beste dominee...’  hebben wij de meest schokkende en onthullende verhalen verzameld die binnenkwamen op de biechtsite. Waargebeurde verhalen over vaak schrijnende situaties en gebeurtenissen. Vanwege het beroepsgeheim en de anonimiteit van de inzenders, zijn de verhalen dusdanig gereconstrueerd dat herkenning van de inzender uitgesloten is.

Meer info: www.debiechtsite.nl

Bestelformulier