Mij gaat het steeds beter en beter - Hans Kraak

ISBN 978 90 8548 3588

€ 14,95
 

Bestelformulier

 

 

Hans Kraak is de auteur van dit boek. Hans is jaren werkzaam geweest in de gezondheidszorg en m.n. in de verplegingssector. In 1986 werd deze carričre abrupt afgebroken door een ziekte. Hij is zich toen gaan interesseren voor methodes van natuurlijk genezen. Reiki opent de rij. Hij heeft de twee graden van reiki behaald, plus de master-graad. Hij heeft sindsdien vele reiki-seminars gegeven in Nederland en Vlaanderen.

Via een aantal studies is hij zich gaan interesseren voor de methode ‘positief denken’. Louise Hay is voor hem een voorbeeld en een lerares geweest. Hij heeft uiteindelijk zelf enige boeken geschreven. Vanuit de boeken ‘Mij gaat het steeds beter en beter’ en ‘De zin van positief denken’ heeft hij met veel enthousiasme, maar ook met groot succes cursussen gegeven aan groepen en individuen. De Kracht van het Woord  staat in deze boeken centraal. Verder is er een thema bijgekomen, nl. de engelen. Ook hierin heeft hij zich verdiept; er zijn enkele boeken van zijn hand verschenen, die inzicht geven over het wel en wee van engelen.

De grote kracht van de boeken van Hans Kraak is, dat ze duidelijk zijn geschreven en daardoor door iedereen te begrijpen zijn. Hans geeft zowel individueel (online) als aan groepen mentale trainingen.

 

Hans Kraak wenst de lezer vele nieuwe bewustwordingen en daardoor een groter bewust-zijn.

 

 

Lees van Hans Kraak ook

Engelenreiki (2007)

Engelenboodschappen (2007)

Mentale training via de aartsengelen (2008)

Dagelijkse gebeden naar de engelen (2009)

Ik laat mij nu leiden door de engelen, deel 1 (2010)

13 Geneeskrachtige centra geďnjecteerd door de engelen (2011)

Ik laat me nu leiden door de engelen, deel 2 (2012)

Engelen helpen in elk geval (2012)

Snel bestellen via www.1boek.nl

Bestelformulier