Ik laat me nu leiden door de engelen - Hans Kraak

ISBN 978 90 8548 2703

€ 14,95
 

Bestelformulier

 

 

Hans Kraak is de auteur van dit boek. Hans heeft al enige boeken over engelen op zijn naam staan. *Engelenreiki, *Engelenboodschappen, *Mentale trainingen via de aartsengelen, *Gebeden naar de engelen.

Eveneens uitgebracht bij GigaBoek. Hans heeft een studie gedaan in de angelologie. Hier is geen leerstoel van aan de universiteit. Hij heeft veel gehad aan het boek Henoch, in deze.

Dit boek bevat bijzonderheden van zestig engelen, die met naam en Goddelijke Deugd genoemd worden. Een uitleg wordt gegeven over de Goddelijke Deugd en hoe mensen die in hun leven kunnen gebruiken en integreren. Dan wordt er een meditatietekst gegeven naar de desbetreffende engel en dat is tevens een middel om die Goddelijke Deugd te integreren. Het is bijzonder interessant te leren hoe engelen de mensheid en individueel kunnen helpen en ondersteunen. Zij zijn een troost voor bedroefden, een grote stimulans om vooruit te komen op alle positieve gebieden van een mensenleven. Het is geweldig om dit door te geven aan geïnteresseerden.

Ik wens al mijn lezers mooie, nieuwe bewustwordingen en alle goeds!

Hans Kraak

 

Lees van Hans Kraak ook:

Engelenreiki,

Engelenboodschappen,

Mentale training door de aartsngelen,

Dagelijkse gebeden naar de engelen

 

Bestelformulier