Cruise Curieus, Zotte Zeegangers & Varende Vrijbuiters - Arno Raymakers        

ISBN 97890-8548-2451

Paperback

prijs € 16,95
 

Bestelformulier

Na de belofte in zijn eerste boek Schone schijn op zee dat er nog meer avonturen zouden volgen over het leven aan boord van cruisepaleizen, presenteert Arno Raymakers nu dan eindelijk het vervolg!

Cruise Curieus – Zotte Zeegangers en Varende Vrijbuiters is vooral een mensenverhalenboek. Want: zonder passagiers geen cruise! Gasten van allerlei pluimage maken hun opwachting: van een Ameri-kaanse topambtenaar met wapperende handjes tot een gravin die de prijzenkast aan boord opeist, en van een danseres die de grote verleiding niet kan weer-staan tot een brandwacht die knock-out wordt gesla-gen. Ook beschrijft Arno sappige, ontroerende en soms tragikomische belevenissen met passagiers en bemanningsleden die letterlijk en figuurlijk de boot missen. En verhalen over mislukte scheepsartiesten, een van boord gezette Hollywoodacteur en Barbara Streisands eigen maestro die weigert in te schepen. Kortom, een smakelijk boek vol waargebeurde cruise-anekdotes, stoere reisverhalen en spraakmakende scheepsavonturen.

All Aboard!

 

ARNO RAYMAKERS werkte wereldwijd een de-cennium lang als cruisedirector op veertien schepen. Na zijn terugkeer uit Amerika, waar hij zijn brood verdiende als acteur en presentator, startte hij zijn eigen mediaproductiebedrijf in Nederland. Gedurende anderhalf jaar was hij het gezicht van RTL’s Liveshop, hij acteerde o.a. in Onderweg naar Morgen, deed diverse tv-reclamespots en presenteerde tientallen grote live-evenementen in Nederland en Duitsland. Arno is ook de producent en presentator van Cruise- Travel’s 12-delige tv-serie Over de reling. Bovendien… werkt hij aan het manuscript voor zijn derde boek.

 

Bestelformulier